WordPress Undervisning

Vil du have special tilpasset WordPress undervisning, enten for at få nogle enkelte detaljer på plads eller lære noget helt fra bunden, så kan du få det her hos mig.

Hvis du sidder med et problem hvad enten du lige er startet med WordPress eller du har været igang i længere tid og "sidder fast" med et problem, så kontakt mig og få det løst hurtigt så du kam komme videre.

Min WordPress undervisning tager udgangspunkt i dit behov, og typisk sender jeg dig videoer som forklare hvordan du gør de forskellige ting, og du kan se det på skærmen imens. Herefter kan du selv prøve, og du kan se videoen igen og igen indtil du har det helt på plads, her er ingen dumme spørgsmål, udfyld formularen til højre med det samme.

Er det ikke dyrt med special wordpress undervisning?

Når man kan få WordPress undervisning via video/screencast tager det typisk ikke lang tid og vise dig hvordan du gør, ja det kommer selvfølgelig an på hvor omfattende det er, med det er væsentligt billigere end at jeg først skal kører 200 km og tage en dag ud af kalenderen, så på den måde er det en god og økonomisk løsning for dig.

Hvad hvis jeg ikke forstår det?

Det er yderst sjælendt at jeg får lavet en video som mine kunder ikke forstår, og skulle det ske snakker vi om det, og du får en ny video, så du kan være sikker på du altid får dit problem løst. Se f.eks min video om wordpress backup som eksempel.

Kan jeg ikke få noget læse stof?

Er du mere til bøger og vil nørde igennem med wordpress, så kan jeg varmt anbefale dig bogen digging into wordpress som godt nok er på engelsk. Her kommer du rundt i hjørnerne med WordPress og får et meget grundigt kendskab til hvordan det populære system hænger sammen. Den koster i skrivende stund sølle 27$, som er svarende til ca. 135,- kr. Og jeg vil garantere dig at de er godt givet ud.

Køb Digging Into WordPress, klik her!

 

Der er også wordpress hæftet fra libris som er et udemærket begynder hæfte, det kommer ikke så langt rundt som i digging into wordpress, men det kan være en rigtig god start.

Så har jeg kun tilbage at ønske dig rigtig god læselyst, hvis du er til det, og ellers er du meget velkommen til at udfylde kontakt formen til højre 🙂

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.