Fra design til WordPress Thema

Vi laver dit psd design om til et brugervenligt WordPress tema. Du får videoguides med så du kan se hvordan du indsætter tekst og billeder.

Programmering af WordPress Plugin

Mangler du funktioner i WordPress kan vi lave dem for dig. Enten ved at finde noget der matcher dit behov eller udvikle det specifikt til dig.

WordPress Fejlsøgning

Oplever du problemer med din WordPress side kan vi hjælpe dig med at finde fejlen og rette den. Det kan være plugins og temaet du bruger ikke virker optimalt sammen.

WordPress udvikling
er vores favorit sport.

Vi koder i flere forskellige kodesprog

 • PHP kode er hele fundamentet i WordPress, et open source kodesprog. PHP bruges til dynamiske funktioner.

 • Html bruges blandt andet til at strukturere indholdet på hjemmesiden. Det er også en del af kernen på alle hjemmesider.

 • CSS bruges til selve designet på din hjemmeside. CSS bruges til at bestemme hvordan html koderne skal se ud i browseren.

 • jQuery er et bibliotek at JavaScript koder, og er også open source. jQuery gør det let at tilføje funktioner, og gør dem kompatible på tværs af browserne.

 • JavaScript kan bruges til dynamiske hjemmesider, og er et sprog de fleste moderne webbrowsere forstår.

Funktionelle løsninger

Vi er klar over at det skal være let at bruge når vi har udviklet en funktion til dig. WordPress er let at bruge og det skal dine specielle ønsker også være.

Vi er pasioneret omkring WordPress programmering, og sætter en ære i at levere et godt produkt til dig.

Kunderne siger

 • Jeg synes samarbejdet er gået rigtigt godt. Det er skønt når der bliver afsat den nødvendige tid til at finde den bedste løsning fremfor at det bare skal gå stærk. Jeg har oplevet en oprigtig interesse for at opnå den mest optimale løsning for vores hjemmeside fra Mortens side og det er der blevet sat pris på. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

  Lars Bak
  Lars Bak, lvb.dk
 • Morten er en god indpisker der holder dig fast på at få truffet de beslutninger og få samlet de oplysninger, der er nødvendige for projektets fremdrift. Der er næsten altid en mail i boxen fra ham, ofte med en instruktionsvideo, der gør det let at forstå, hvad man skal gøre. Med sit lave km-tal er Morten en øjenåbner til den del af internetbrugerne – de unge – som man godt kan have svært ved at forstå som halvgammel forretningsdrivende. Der er fart over feltet og alle bolde i luften når Morten rykker – imponerende!

  Jakob Andersen
  Jakob Andersen, Isomaster.dk
 • Jeg hørte om Morten via en kollega som havde et web-site jeg syntes virkelig spillede!  Da jeg hørte om prisen på den, og hvordan "web-manden" var bad jeg om tlf nr. Mine forventninger var høje, men idag 2 mdr. efter at min site er færdig, kan jeg kun sige, at det jeg fik, og stadig får ud af mit samarbejde med Morten, er langt mere end jeg turde drømme om. Idag har jeg et super flot website som mange i min branche misunder mig , ovenikøbet til en særdeles god pris. Jeg ved 300% mere om website, opbygning, markedsføring, salgsfilosofi mm.  Måske vigtigts af alt har Morten en uudtømmelig tålmodighed,  og en positiv og smittende energi  hele vejen igennem. Han får mine varmeste anbefalinger, og håber fortsat at kunne nyde gavn af hans ekspertise.

  Kim Brüchmann
  Kim Brüchmann, Kimbruchmann.dk
 • Vi er nok ikke de nemmeste at gøre tilfreds - men det blev vi. Som fotografer er vi hysterisk med kvaliteten af vores billeder og har med andre webfirmaer haft flere dårlige oplevelser. Morten løste opgaven til fuld tilfredshed.

  Simon Brask
  Simon Brask, Fotowerk.dk
 • Morten har været fantastisk at arbejde med hele vejen igennem. Han er yderst professionel og arbejder indtil du er tilfreds – Han leverer kvalitet, det er helt sikkert! Jeg kan varmt anbefale Morten til andre, og jeg vil helt sikkert kontakte ham igen hvis jeg skal have udført en ny opgave...

  Thomas Skov Iversen
  Thomas Skov Iversen, Nemprogrammering.dk
 • Mit samarbejde med Morten i forbindelse med etablering af ny hjemmeside , har fungeret 100% optimalt, en kombination af yderst kompetent sparring, rådgivning, kreativitet samt tips, tricks og trænings gør - det - selv videoer har guidet mig igennem, så jeg har fået en strømlinet hjemmeside, som jeg er meget stolt af og samtidig er tidsaktuelt og følger trenden indenfor hjemmesider. Morten har i denne proces udvist et højt service niveau og har altid haft overskud til at forklare tingene omkring hjemmesiden på en måde så det er nemt at forstå. Det har været en rigtig god oplevelse med Morten og er meget glad for forsat at nyde godt af hans hjælp :-)

  Peter Andersen
  Peter Andersen, Coreperformance.dk
 • Da vi startede vores firma skulle vi bruge en skarp webpartner. Morten har rådgivet os i hele processen og det er guld værd når man skal etablere sit brand på nettet. Wordpress Academy er super professionel og overholder sine aftaler - sådan!

  Jesper Jørgensen
  Jesper Jørgensen, Welfaresolutions.com
 • Jeg startede ud på bar bund, men fandt hurtigt ud af, at jeg var i de bedste hænder hos Morten og WordPress Academy. Morten har været hurtig, professionel og ikke mindst tålmodig. Og så har han overholdt alle aftaler og aldrig forsøgt at sælge noget, jeg ikke har haft brug for. Hermed anbefalet.

  Jens Velling
  Jens Velling, Hvilkenbil.dk
 • Jeg vil gerne sige tak for meget god sparring og den altid imødekommende attitude jeg har mødt i samarbejdet med dig. Du har udvist stor og proaktiv kreativitet og stadig med respekt for de ideer jeg er kommet med har du dygtigt udarbejdet gode løsninger. Jeg er meget tilfreds med den proces vi har haft (har) og ikke mindst med de resultater vi har nået.

  Poul Dürke Chistiansen
  Poul Dürke Chistiansen, Pouldurke.dk
 • Jeg havde efterhånden skrevet og designet min perfekte hjemmeside i mit hoved igennen et helt år. Jeg fortalte løst om tanker og ideer til Morten, startskudet returnerede han med kort tid efter, med templates og løsningsforslag der sad lige i øjet. Mortens video instrukser gør det at lave en hjemmeside lærerigt og sjovt. Kommer man lidt af sporet er Morten yderst hjælpsom - og generelt en rolig og behagelig jyde der er nem at arbejde med :-)

  Mark Thyrring
  Mark Thyrring, Markthyrring.dk
 • Morten arbejder effektivt, hurtigt og konstruktivt, han er iderig, samtidig med han er lyttende og reflekterende overfor vores ønsker. Vi mener at det er i kraft af Mortens store engagement at vi har fået en hjemmeside som vi er stolte af at vise frem, som får vores ponyer til at tage sig bedst ud og som er i konstant udvikling. Dette er på trods af Morten intet forhold eller viden har til ”hesteverdenen”. Vi har på intet tidspunkt behøvet forholde os til tekniske detaljer om hvordan hjemmesiden er opbygget, men kunne bruge vores energi på beskrivelser og billeder af vores ponyer. Dette har Morten så på bedste vis sat op for os, så det hele tager sig meget professionelt ud. Vi kan varmt anbefale at bruge Wordpress Academy Som samarbejdspartner, da vi har været mere end tilfredse med det stykke arbejde vi har fået udført.

  Elsebeth Waterval
  Elsebeth Waterval, Bymosegaard.dk
 • Pris og kvalitet hænger sammen siger man. Det er dog ikke tilfældet hos Morten. Her får man kvalitet til en god pris. Sjældet har jeg oplevet en så god service - også efter regningen er blevet betalt.

  Torben Hansen
  Torben Hansen, Torbenhansen.com
skal-vi-finde

 

GIV MIG ET KALD PÅ 31 21 51 66
ELLER UDFYLD FORMULAREN HERUNDER

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefon nr.

  Emne

  Din besked

  Spam beskyttelse