WordPress kursus tilpasset dig

Vil du have en lyn start med wordpress, kan jeg tilbyde til en løsning tilpasset nøjagtig dit behov, hvad enten du er helt ny med wordpress og skal have en blog eller ny hjemmeside.

Et WordPress kursus er også for dig der allerede har en hjemmeside med wordpress CMS eller blog, og gerne vil have mere ud af den, lærer flere funktioner, udvide med funktioner etc.

WordPress fantastisk nemt at arbejde med, og alligevel kan der være områder hvor man bare har brug for at få hjælp til at komme videre og jeg kan hjælpe dig.

Morten

WordPress CMS kursus

Jeg kommer gerne til dig/jer og holder kursus efter specifikke ønsker.

Du behøver ikke at være en nørd som mig for at kunne forstå WordPress, kurset er i brugen af WorPress og ikke selve det at "kode" et website.

Prisen på et WordPress kursus afhænger meget af indholdet, hvor meget der skal gennemgås, hvor langt jeg skal kører, og om det er over flere dage mm.

Prisen for en hel dag med mig (8 - 16) hvor jeg har forberedt materiale hjemmefra er 6000,- + moms og transport.

Du kan dog vælge den mere økonomiske løsning som er WordPress video kursus, hvor du modtager alt materiale på video, og du kan følge med på skærmen istedet. Se eksempel her ved siden af.

 

Gratis WordPress Video Kursus

Jeg har tidligere lavet et WordPress video kursus som du kan finde ovre på nemprogrammering.

WordPress kurset tager dig fra upload at filer til dit webhotel til din hjemmeside en online.

Det er en rigtig god start hvis du er helt ny, og har du brug for videoer til dit specielle behov, er du velkommen til at kontakte mig. 

 

WordPress Video Kursus

skal-vi-finde

 

GIV MIG ET KALD PÅ 31 21 51 66
ELLER UDFYLD FORMULAREN HERUNDER

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefon nr.

  Emne

  Din besked

  Spam beskyttelse