Oversættelse af dine wordpress sider

Der findes mange automatiske oversættelses værktøjer til wordpress, men har du nogen sinde selv prøvet at læse en side der er oversat fra f.eks fransk til dansk? Det er ikke skide godt vel?

Det kan selvfølgelig gå til en hvis grænse med den automatiske oversættelse, det er jo gratis!

Hvis du er seriøs med din side og du har mange besøg fra et givent land, er det måske en ide at gøre det rigtigt!

Med pluginnet qtranslate får du mulighed for at tilføje både flere titles og indhold som du kan se på billedet herunder, der er også flag ved menuen nederst som ændre sproget i admin delen af wordpress, hvis der f.eks er flere skribrenter på siden.

qtranslate

Det er samtidig med seo venligt da du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige url modeller, ?lang=en, /en/foo/ eller sidste en.dinside.dk.

Hvert sprog har altså har sin egen url.

Du skal naturligvis selv skrive de sprog ind som du vil ha på din side manuelt, men tilgængæld får du det også som du vil have det.

Herefter tilføjer man en widget til sin sidebar, og wupti, så har du de sprog som du har tilføjet.

Hvis du ikke selv kan oversætte det til f.eks spansk hvis du har kunder/læsere der har du mulighed for at bruge den indbyggede funktion i pluginnet, du opretter dig, og betaler pr. ord for en proffesionel oversætter.

Jeg synes det er top genialt!

Hvad siger du?

3 Kommentarer
 1. Tekster på flere sprog med qtranslate | WPDK
  august 27, 2010 at 06:02
  Svar

  [...] til jeg lige skriver dette indlæg nu, var fordi jeg så en anbefale qtranslate som et godt plugin. Jeg var egentlig i gang med at skrive en kommentar derovre, men den blev så lang, at jeg tænkte [...]

 2. juni 1, 2011 at 06:17
  Svar

  Jeg har set mange sprog plugs til WP, men ikke et hvor en prof oversætter udfører arbejdet. Har du prøvet det og ved dunoget om hvad det koster? Hilsen Peter Lauge

 3. juni 1, 2011 at 08:00
  Svar

  Hej Peter, Jeg har altid selv oversat mine ting, så har ikke en pris ide, men prøve da og smide opgaven på amino freelancer, så får du et godt bud på det. Dbh Morten.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.