Hvorfor vælge WordPress?

Hvorfor vælge WordPress som dit CMS system?

Vi er vilde med wordpress, fordi det giver os ualmindelige mange muligheder overfor vores kunder, uden at det behøver at koste en bondegård.

WordPress er et af verdens mest brugte CMS systemer, og det er "open source software" dvs. det er gratis, og det er udviklet af frivillige kræfter verdenen over.

WordPress er meget let at bruge, men samtidig rummer det uanede muligheder, for udvidelser. Det kan være udvidelser vi udvikler i samarbejde med dig, eller udvidelser som er klar, og som blot skal installeres.

Du er heller ikke afhængig af et enkelt web bureau, du vil typisk opleve at du kommer i tanke om noget som du gerne vil have implementeret på din hjemmeside efter et stykke tid, og du skal ikke nødvendigvis vælge den samme leverandør hver gang. Der er mange som vil kune hjælpe dig, og du vil derfor også få den bedste pris på din opgave.

Det vil heller aldrig blive et problem at finde et design som passer til netop dit projekt. Der findes rigtig mange flotte designs til priser under 300 kr. Skulle du/vi ikke kunne finde et design, kan det naturligvis altid laves fra bunden. Alt kan laves med WordPress.

Opdatering går som en leg fra administrations panelet, med et enkelt klik er du opdateret til den nyeste version, ganske gratis!

Bruger administration
WordPress har et indbygget bruger administration, som (hvis du vælger) kan give folk mulighed for at registrere og vedligeholde profiler og efterlade kommentarer på din blog. Du kan vælge at lukke kommentarer til ikke-registrerede brugere, give brugere adgang til forskelligt indhold og meget mere.

Ovenstående er blot nogle af de funktioner og årsager, som skal overbevise dig til at bruge WordPress. Der er en enorm ressource af plugins og andre funktioner, at vi ikke nævner her. Hvis du har specifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Hvad kan jeg bruge WordPress til?

WordPress kan bruges på mange forskellige måder. Det er åbent for muligheder. Vores hjemmeside er ikke kun en blog, og vi kører det naturligvis med WordPress. Du kan f.eks bruge WordPress som:
* Blog
* Content Management System (CMS)
* Galleri
* Rating Website
* Webshop
*Membersite
*Online avis

Bemærk, at ovenstående er blot nogle få eksempler, som du kan bruge WordPress til.

Vi håber, at du nu er overbevist om, hvorfor du skal bruge WordPress, og hvis du har brug for hjælp er velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontakt formen.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.