Hjælp til opsætning af WordPress theme, plugin, opsætning mm.

Er du gør det selv typen, der har lysten og tiden til at sidde og rode med WordPress, men liiige mangler hjælp til de sidste fin justeringer.

Jeg har tidligere lavet et indlæg om WordPress instillinger, der viser dig hvordan du med fordel kan indstille din installation, så den er mere søgemaskinevenlig, og det kan vi jo godt li'.

Du kan få meget hjælp til selvhjælp, ved at bruge det danske WordPress Forum, og der er masser af gode tips at hente hvis du bruger søgefunktionen i forumet.

Står du med et problem, du bare ikke kan løse ved egen hjælp, er du meget velkommen til at få et tilbud fra mig, det er jo gratis at spørge 🙂

Nogle gange kan et gratis tema dog være for dyrt købt, hvis det er dårligt kodet, indeholder links til alverdens ting, og der ingen support er mm.

Derfor anbefaler jeg også at man betaler lidt for et godt wordpress theme, typisk 2-500,- kr. så man har mulighed for at rette det til og samtidig har support fra udvikleren at temaet. I Langt de fleste tilfælde er de håndører det drejer sig om godt givet ud.

Ofte er de ganske få filer der skal rettes i når vi f.eks snakker oversættelse af et wordpress theme, men det kan til tider være svært at finde ud af hvilken fil det drejer sig om.

For WordPress nørder som mig er det typisk let at læse hvordan et tema skal opsættes, hvorimod noget af det kan være sort snak for en som er ny med wordpress, og det er jo forståeligt nok, ligesom når min mekaniker laver eftersyn på min bil, har han mildest talt lettere ved det end jeg.

Har du tid til og mod på det, så bare giv dig i kast med WordPress, og se hvor langt du kommer, og få hjælp til de sidste detaljer, eller vælg en færdig wordpress hjemmeside hvor du kun skal koncentrerer dig om indholdet.

 

 

1 Kommentarer
  1. december 27, 2011 at 22:31
    Svar

    Helt enig! Hvis man vil gøre det bedst muligt, så står man bedst med et premium wordpress tema. Der er dog en del SEO venlige gratis temaer også, man skal bare lede lidt efter dem. Men tag et standardtema som Twenty Eleven fra Wordpress selv. Det kan man virkelig få noget godt ud af især hvis man er forholdsvis ny til WP. Jeg selv bruger Arras temaet på min hjemmeside og det kan jeg virkelig anbefale andre. Nemt at sætte op, SEO optimeret og mange forskellige indstillinger uden at skulle ændre i koden. Det er en super fed side det her, og skal helt klart checke ud noget mere. Nick

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.