Google Engage nu på dansk for adwords bureauer

Google har for nyligt lanceret google engage i danmark.

Google engage programmet henvender sig til små og mellemstore adwords bureauer i danmark, som vil hjælpe deres kunder med online markedsføring.

Programmet har til formål at uddanne og løbende holde deltagerne opdateret med nye teknikker indenfor online marketing, hovedsageligt google adwords.

Jeg synes det er et fint initiativ fra googles side, og det vil uden tvivl hæve niveauet fremadrettet, på nuværende tidspunkt er det på et meget basalt niveau.

Når det så er sagt er der ingen tvivl om også google vinder på det, da der vil komme flere "adwords eksperter", som vil forsøge at sælge adwords, og derigennem får google så flere annoncører, og flere penge i kassen.

Som deltager  i programmet giver google blandt andet mulighed for at blive google adwords certified partner uden beregning, hvis du altså består første gang, du kan ansøge om kuponer hvert halve år som deltager.

Ydermere giver google alle deltagere google  adwords kuponer værdi 650,- som man kan give til nye adwords kunder, naturligvis for at forsøge at få flere til at prøve deres annoncerings form.

Jeg deltager naturligvis i programmet og glæder mig meget til at se hvad det bringer i fremtiden.

Der medfølger naturligvis en kupon til nogle af mine ydelser, f.eks wordpress webmaster aftalen, wordpress hjemmeside, og ja selvfølgelig alle andre ydelser hvor du vil igang med online annoncering med google adwords.

 

2 Kommentarer
 1. Jonathan
  marts 24, 2012 at 18:16
  Svar

  Hej :) God artikel. Hvordan kan man blive medlem? For som jeg kan se, kan man kun blive medlem hvis man kommer US eller Canada? https://google-engage.appspot.com/us/signup/?sourceid=awo&subid=us-en-ha-general

  • marts 24, 2012 at 19:02
   Svar

   Du ansøger bare på google engage portalen ;-) https://google-engage.appspot.com/dk/

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.