Brugertest af dit WordPress Website

Brugertest er meget oppe i tiden, og ikke uden grund. Der kan være mange grunde til at du bør bruger teste, men hovedesageligt er det brugervenlighed og optimering af dit website det drejer sig om.

For nogen tid siden faldt jeg tilfældigt over et plugin til WordPress som du kan bruge til en anden form for bruger test, end dem man normalvis ser, som A/B split test, heatmap, etc.

Den her metode "video filmer" dine besøgende, så du kan se nøjagtigt hvordan de ser dit website, og hvad de har klikket på, og om de gør som du har forventet.

Denne metode kan give dig en masse værdifuld viden om dit website, se nedenstående video hvor jeg viser, hvordan du sætter det op, og hvilke funktioner plugin'et byder på.

Hvis du kunne se nøjagtigt hvordan dine besøgende surfede rundt på dit website, hvis du kunne teste ubegrænset, se hvor de klikkede, hvordan de kontaktede dig, hvad ville det være værd for dig?

Mere end du 250 kr. du skal slippe for det her, det vil jeg næsten garantere dig.

Jeg er sikker på at du også kan få meget glæde af plugin'et, og du kan købe det lige her for kun 250 kr. i skrivende stund:

Klik her, og prøv det idag!

 

Jeg glæder mig til at hører dine resultater.

2 Kommentarer
 1. Frederik
  august 28, 2013 at 13:43
  Svar

  Hej Morten - nu er det par år siden du har skrevet denne og vil høre dig om du set tilbage i bakspejlet har kunne bruge pluginnet effektivt til at optimere dine sider? Og er der kommet opdateringer siden? Synes ikke jeg kan finde meget information om pluginnet på nettet og det undrer mig lidt. Dbh. Frederik

  • august 28, 2013 at 16:12
   Svar

   Hej Frederik, Ja plugin'et giver nogle fine data, det kan dog være lidt langtrukket og se alle de videoer. Der findes dog mange andre måder at finde fejl, og brugerteste på, det her er bare et af dem.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.